Belinda Sijbesma oppermachtig op onderlinge dressuurwedstrijd

Belinda Sijbesma oppermachtig op onderlinge dressuurwedstrijd

Belinda Sijbesma kwam met 2 paarden aan de start op de onderlinge dressuurwedstrijd op 22 december in de manege in Oudega en nam alle prijzen mee naar huis. In de klasse B reed ze met Trude fan Burgumerheide (v. Tsjalle 454) naar de winst met 202 punten. In de klasse M1 reed ze met Mirthe fan Ypey (v. Jasper 366) eveneens naar de winst, dit keer met 191,5 punten. Haar topscore met Trude fan Burgumerheide leverde deze combinatie de Ta it Bihâld wisselbeker indoor dressuur op.

De 2e prijs in de klasse B ging naar Dianne Jacobi met Teatske met 198 punten, 3e werd Gea Algra met Teatske met 189 punten en de 4e prijs was voor Janneke Meester met Suzanne van de Sanning (v. Lolke 371) met 185 punten.

De groep L1/L2 maakte de wedstrijd nog spannend, door de ex-aequo regeling ging de 1e prijs naar Femke Bouius met Lutske D fan Sumar (v. Stendert 447) en de 2e prijs was voor Emma Spoelstra met Riena van de Damsingel (v. Tymon 456) beide combinaties scoorden 190,5 punten.

Een zeer geslaagde wedstrijd, mede dankzij de sponsoren Bakkerij Sijtsma Dokkum, Poiesz Burgum en Tweespan Ruitersport Boornbergum

Uitslag Onderlinge Dressuurwedstrijd 22-12-2017

One thought on “Belinda Sijbesma oppermachtig op onderlinge dressuurwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.