Voorbespreking Regiovergadering KFPS!

Fokvereniging Ta it Bihâld en ledenraadsleden nodigen u uit voor een voorbespreking van de regiovergadering op 17 mei 2018.
Omdat wij als bestuur van de fokvereniging en de ledenraadsleden uit onze regio graag van u horen wat er speelt in onze regio nodigen wij u uit voor een voorbespreking van de regiovergadering. Wij beginnen om 19.00 met de voorbespreking, hier kunt u punten uit de vergaderbijlage of nieuwe punten bespreken met andere leden, het bestuur van fokvereniging Ta it Bihâld en de ledenraadsleden. De regiovergadering van het KFPS start om 20:00. Deze voorbespreking is voor alle KFPS leden uit onze regio, dus niet alleen leden van de fokvereniging! Wij horen graag uw mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.