Wisselbeker dressuur naar Akke Dijkstra

Wisselbeker dressuur naar Akke Dijkstra

Akke Dijkstra wint op de onderlinge dressuurwedstrijd op 14 december in de manege in Oudega de klasse B met Jinke van de Sanning met 194 punten. Hiermee wint ze de wisselbeker dressuur en een dressuurles aangeboden door Lisanne Veenje’s Training en Instructie. 2e werd Annette Verbeek met Veroniek (v. Reinder) met 190,5 punten. Maaike Hoogland wint de 3e prijs met Nanke JB (v. Dries) met 188 punten. De 4e prijs ging naar Pieta van der Wal met Nina Maud JWR (v. Olgert) met 187,5 punten. De laatste en 5e prijs in de klasse B ging naar Meinie Kampen met Nynke R.V. (v. Harmen).

In de klasse BB ging de winst automatisch naar Tea de Haan met Frouke, zij behaalde 189 punten. De L1/L2 groep werd gewonnen door Cindy de Graaf met Winskje (v. Teye) met 188 punten. In de M1/M2 groep ging de winst naar Jitske Tolsma met Minke R.V. (v. Norbert), deze combinatie won in 2016 al de wisselbeker maar haalden dit jaar helaas niet genoeg punten om hem weer mee naar huis te kunnen nemen. De laatste klasse Z1 werd automatisch gewonnen door Anouk Kingma met Nynke van de Hofstad.

Ook stelde Lisanne Veenje een les ter beschikking als stimuleringsprijs, deze ging naar Dianne Postma met Lotty Kyra V. (v. Uldrik) in de klasse M2.

Een zeer geslaagde wedstrijd, mede dankzij de sponsoren Bakkerij Sijtsma Dokkum, Hotel/Eetcafe het Dûke Lûk en Lisanne Veenje’s Training en Instructie!

Uitslag Onderlinge Dressuurwedstrijd 14-12-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.