Dressuurclinic Harmina Holwerda 17 mei 2019

Op 17 mei organiseert Ta it Bihâld een dressuurclinic bij Trainingsstal Harmina Holwerda in De Wilp. Harmina is instructrice en traint diverse (Friese) paarden voor Minkema/Schreuder, Stal de Mersken en op haar eigen trainingsstal in De Wilp. Harmina rijdt op Grand Prix niveau met de hengst Jesse R en werd kampioen M2 met Ruscherd fan Bokkum en kampioen ZZ-licht met Mario fan Bokkum tijdens de finale van de Indoor KFPS Sportcompetitie 2018/2019. Daarnaast werd ze kampioen M1 met Ibiza MH tijdens de Friese kampioenschappen indoor 2019. Ook hier werd ze kampioen M2 met Ruscherd fan Bokkum en ze behaalde op het NK in Ermelo een bronzen medaille.

De clinic is voor combinaties van alle niveaus. Eigenaar en/of ruiter/amazone dient lid te zijn van Ta it Bihâld. We starten in de namiddag (15:00, afhankelijk van deelname). Je krijgt 45 minuten les in een groepje van 2 combinaties. Kosten zijn € 25,- per combinatie. Maximaal 1 paard per deelnemer, mochten er nog plaatsen vrij zijn dan kun je met een tweede paard mee doen. Vol = Vol. Opgave via dressuur@taitbihald.nl onder vermelding van: Naam ruiter/amazone, contactgegevens, naam paard & klasse waarin het paard wordt uitgebracht. Indien voorkeur voor middag of avond dit ook graag bij opgave al aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.