Rixte Ludema wint de wisselbeker dressuur!

Vanochtend begonnen we de onderlinge wedstrijd van 2019 in de Sanninghoeve in Oudega met de dressuur klasse B en BB. De vijfde prijs ging naar Ytje van Houten met Swarte fan Oan ‘e Swadde met 186,5 punten. De 3e prijs was een ex-aequo Marte Vonk met Sietske Yma en Wiesje van der Woude met Mintsje Z fan Sleat met beide een score van 200 punten. Edith Werkhoven won de 2e prijs met Marije fan ’t Sûvelstjelpke met 206,5 punten. De klasse werd gewonnen door Rixte Ludema met Dûnske fan Panhuys met de hoogste score van 211 punten.

De tweede groep bestond uit de klassen L1, M1 en Z1. Hier ging de 2e prijs naar Helga Muiser en Nynke van de Hofstad met 188 punten. En de winst ging in deze groep naar Sjoerdsje Mensonides met Ynskje van de Hofstad met 196,5 punten. Bij het mennen was er 1 prijswinnaar in de klasse L, Folkert Algra met Césanne fan ‘e Feart met 183,5 punten.

In de dressuur wordt er gestreden om de grote wisselbeker, de winnaar van de klasse BB & B had het hoogste percentage namelijk 70,33% en hiermee ging de wisselbeker naar Rixte Ludema met Dûnske fan Panhuys!

De complete uitslag is hier te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.