Update: Onderlinge Dressuurwedstrijd Online!

Omdat de lockdown is verlengd zal de onderlinge dressuurwedstrijd online worden verreden!

Dit betekend voor de deelnemers dat zij vanaf nu een filmpje kunnen insturen t/m 24 januari. In de week daarna wordt de uitslag bepaald en online geplaatst. Alle deelnemers ontvangen dan hun protocol met commentaar. Aanmelden is nog mogelijk t/m 16 januari.

De proef moet gefilmd worden van achter C. Voor of tijdens het binnenkomen vermeld de filmer de naam en naam van het paard en de klasse, het paspoort hoeft niet gefilmd te worden en er hoeft geen ronde om het paard gefilmd te worden. Wedstrijdkleding is gewenst maar niet verplicht. De proef mag worden voorgelezen. Bij het opnemen en voorbereiden van de proef moeten de geldende richtlijnen van het RIVM worden aangehouden.

We rijden de proeven van januari, dat betekend: BB proef 1, B proef 3, L1 proef 7, L2 proef 11, M1 proef 15, M2 proef 19, Z1 proef 23, Z2 proef 27, ZZL proef 31.

Filmpjes kunnen via mail gestuurd worden naar dressuur@taitbihald.nl of via WhatsApp 0621878006. We wensen alle deelnemers veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.