Fokdagen 2021

In verband met de geldende maatregelen zijn wij dit jaar genoodzaakt om een doorstroomkeuring op een ander naastgelegen terrein te organiseren. Dit betekent dat er een aantal maatregelen zijn waar iedereen zich aan zal moeten houden.

  • Volg de verplichte looproutes op het terrein.
  • Houdt 1,5m afstand van elkaar.
  • Bij klachten blijf thuis!

U hoeft dus geen test/vaccinatiebewijs te hebben om met uw paard(en) naar onze keuringen te komen. Dit is met uitzondering van de rubrieken Tuigen onder het zadel, Finale Bestgaand Rijpaard en het Kampioenschap Veulens. Deze rubrieken worden in de hoofdring van de Hynstedagen verreden/gekeurd en wilt u hieraan deelnemen zult u met de Corona Checkapp een test/vaccinatiebewijs moeten kunnen tonen.

Het programmaboekje is helaas door de lange onzekerheid over de geldende maatregelen niet op tijd gedrukt. U vindt het programmaboekje online op onze website www.taitbihald.nl. Hierin staan ook de tijden hoe laat u met uw paard(en) aanwezig moet zijn. Ook kunt u tijdens de keuring een boekje ophalen bij de nummeruitgifte!

Wilt u naar het hoofdterrein en het programma bekijken van de Hynstedagen dan heeft u dus wel een test/vaccinatiebewijs nodig met de Corona Checkapp. Ook wanneer u de rubrieken Tuigen onder het zadel, Bestgaand Rijpaard en Kampioenschap veulens wilt komen bekijken. Bent u niet (volledig) gevaccineerd? Dan kunt u gratis een testafspraak maken via www.testenvoortoegang.org.

Wij hopen u toch weer te kunnen zien tijdens onze aangepaste fokdagen! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@taitbihald.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.