Wisselbeker dressuur naar Gea Algra!

Vandaag was het weer zo ver, eindelijk mochten we weer strijden om de wisselbeker en ook nog compleet zonder beperkingen! Bij manege de Sanninghoeve in Oudega kwamen 23 deelnemers aan de start.

De eerste groep was de klasse L1/L2, deze werd gewonnen door Gea Algra met Douwina van de Hofstad met 204 punten! Tweede werd Dienke Plantinga met Meike van Landzicht met 201,5 punten. Als 3e eindigde Wietske van der Boon met Hindrik Fan’e Simmerdyk met 195,5 punten.

Daarna was het de beurt aan de klasse B. Deze werd gewonnen door Wilco Holwerda met Marijke fan it Jaachpaad met 200 punten! Tweede werd Belinda van der Meulen – Sijbesma met Hotse fan Tekla State met 192 punten. Derde werd Esther Zuiderveld met Bauke van de Lits met 191,5 punten. Hier was ook nog een vierde prijs te verdelen, dezde ging naar Kianne Plantinga met Ietsje van de Attesweg met 189 punten.

Gea Algra haalde de hoogste score met haar 204 punten en wint daarmee de wisselbeker! Bekijk de complete uitslag hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.