Dressuurclinic Annette Verbeek 23 september!

Op 23 september organiseert Ta it Bihâld een dressuurclinic door Annette Verbeek in Surhuizum. Annette Verbeek rijdt verschillende paarden van Fries tot KWPN in de wedstrijden en haalde daarmee al diverse titels binnen, waaronder 2x kampioen bestgaand rijpaard op onze fokdag!

De clinic is voor combinaties van alle niveaus. Eigenaar en/of ruiter/amazone dient lid te zijn van Ta it Bihâld. We starten in de namiddag (15:00, afhankelijk van deelname). Je krijgt 45 minuten les in een groepje van 2 combinaties. Kosten zijn € 30,- per combinatie. Maximaal 1 paard per deelnemer, mochten er nog plaatsen vrij zijn dan kun je met een tweede paard mee doen. Vol = Vol. Opgave via mail (dressuur@taitbihald.nl) of whatsapp (0621878006) onder vermelding van: Naam ruiter/amazone, contactgegevens, naam paard & klasse waarin het paard wordt uitgebracht. Indien voorkeur voor middag of avond dit ook graag bij opgave al aangeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.