Wisselbeker dressuur met grote voorsprong naar Dieneke Ytsma

Dieneke Ytsma haalde een topscore op de onderlinge dressuurwedstrijd bij Manege Sanninghoeve in Oudega met Mare V. Fan de Miedwei, zij won met 210,5 punten de klasse B/BB en had hiermee de hoogste score van de dag waardoor ze de wisselbeker en een mooie deken van Horses2Fly mee naar huis mocht nemen. Tweede in deze klasse werd Esther Zuiderveld met Idsert van de Lits met 197 punten.

In de klasse L/M/Z konden ze deze score niet evenaren, hier won Belinda van der Meulen – Sijbesma met Hotse fan Tekla State met 227,5 punten in de Z1, tweede werd Lianne van der Meulen met Amarins VDM met 192 punten en de derde prijs ging naar Roelien Pool met Herre fan ‘e Pôle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.