TiB Online Dressuurcompetitie!

Omdat we dit jaar geen dressuurwedstrijden kunnen organiseren op de fokdag hebben voor de dressuurruiters een online dressuurcompetitie opgezet waar leuke prijzen zijn te winnen!

Voor ruiters met een startkaart betekend dit dat zij hun gereden punten van de online proeven of meetmomenten bij de KNHS kunnen insturen om kans te maken op een Ta it Bihâld statiedeken. De beste 2 resultaten tellen en hiervan wordt het gemiddelde berekend voor de eindscore.

Voor recreatieruiters moet een BB of B proef gereden worden op een zo leuk en origineel mogelijke manier (pas de deux/kür op muziek/verkleed/verzin zelf het leukste idee!) Deze proef moet gefilmd worden en het leukste filmpje wint de wisselbeker en deelname aan de dressuurclinic in het najaar.

Meedoen aan deze competitie kan wanneer de ruiter/amazone of eigenaar van het paard lid is van onze fokvereniging! Opgeven kan via mail (dressuur@taitbihald.nl) of whatsapp 0621878006. Voor wedstrijdruiters screenshot insturen en recreatieruiters filmpje insturen, vermeld hierbij duidelijk je naam, naam paard en contactgegevens!

Opgeven kan tot en met 12 juli! Op 16 juli worden de winnaars bekend gemaakt!